17. jul. 2020
Af Karina Didriksen

Prinsesse Beatrice måtte ændre planerne: Her blev hun gift

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi.
Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi.
Foto: MEGA
Brylluppet mellem prinsesse Beatrice og hendes forlovede skulle have været holdt i London, men coronakrisen lavede om på planerne.

Det kom som en stor overraskelse, da det britiske kongehus fredag den 17. juli meldte ud, at prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi er blevet gift.

Parret skulle allerede have sagt ”ja” til hinanden for to måneder siden, den 29. maj, ved et stort anlagt bryllup i Chapel Royal på St. James’ Palace i London med omkring 150 inviterede gæster.

Men den igangværende coronakrise spændte ben for de royale bryllupsforberedelser, og den store dag måtte udskydes på ubestemt tid.

Fra London til Windsor

Nu er prinsesse Beatrice så blevet gift med sin store kærlighed, men hun måtte ændre bryllupsplanerne i sidste øjeblik.

Den royale vielse blev nemlig ikke holdt i London, men i stedet i All Saints Royal Chapel, der ligger i Windsor Great Park – nogle kilometer fra Windsor Castle, hvor hendes søster prinsesse Eugenie blev gift i 2018.

Det bekræfter det britiske kongehus ifølge Hello Magazine i en officiel udtalelse.

https://imgix.billedbladet.dk/mega689167_001.jpg
Foto: MEGA

Udtalelse fra kongehuset

- Den private ceremoni mellem prinsesse Beatrice og hr. Edoardo Mapelli Mozzi fandt sted fredag den 17. juli kl. 11.00 i The Royal Chapel of All Saints ved Royal Lodge i Windsor. I den lille ceremoni deltog dronning Elizabeth, prins Phillip og den nære familie. Brylluppet overholdt regeringens reglement, lyder det ifølge Hello Magazine i udtalelsen fra det britiske kongehus.

I England betyder corona-restriktionerne i øjeblikket, at der højest må være 30 personer til stede ved en kirkelig vielse.

Læs mere om: