9. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleines mand er misundelig

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.
Arkivfoto: MEGA
For prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill er der mange udfordringer i denne tid. Det kan for eksempel være svært at holde kontakt til vennerne.

Sveriges prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill samt parrets tre børn bor i Florida i USA, hvor der lige nu er store udfordringer på grund af corona-situationen.

Det betyder, at Madeleine ikke kan komme hjem til Sverige og besøge sine forældre kong Carl Gustaf og dronning Silvia samt sine søskende Victoria og Carl Philip.

Madeleine og Chris i Florida

Madeleine har heller ikke haft mulighed for at se alle sine mange venner, da de næsten alle bor i Sverige og særligt i og omkring hovedstaden Stockholm.

Chris O’Neill har langt fra sin bekendtskabskreds samlet et enkelt sted i verden, og han misunder sin Madeleine, at hendes familie og venner er samlet i Sverige.

Spredt over hele verden

Chris’ kammerater er spredt over hele verden, så han kan ikke som prinsesse Madeleine rejse til Stockholm og se familien og alle vennerne over en uges tid eller to.

Chris O’Neill har gennem sit liv haft fast base mange steder på kloden, og han har studeret og arbejdet i lande som Schweiz, England og USA.

Både fordele og ulemper

I et interview med magasinet King har Chris O’Neill fortalt om både fordele og ulemper ved, at hans netværk af venner er spredt ud over hele verden og samtidig beskriver han, hvordan Madeleine har det lettere med at se sine slyngveninder.

- Jeg kan være en smule misundelig over, at situationen er sådan, lyder det fra Chris O’Neill.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du et unikt interview med kong Konstantin og dronning Anne-Marie, og så er der nyt om en særlig arvestrid i Berleburg-familien.

Der er også godt nyt om prins Joachim.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb32-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 32, 6. august 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: