26. aug. 2020
Af Trine Larsen

Nyt om prins Joachims job

Prinsesse Marie og prins Joachim
Prinsesse Marie og prins Joachim
Foto: Lars Aarø
Prins Joachim er heldigvis så meget i bedring efter sin blodprop i hjernen, at der lægges planer for, hvonår han kan begynde på sit job som forsvarsattaché på ambassaden i Paris. Prinsen begynder medio september, oplyser kongehuset.

Prins Joachim skulle tirsdag 1. september begynde i sit nye job som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris. Men dét kommer ikke til at ske. Dagen, hvor prinsen tager fat på et helt nyt liv som Danmarks forsvarsattaché, er af gode grunde udskudt og lige nu arbejdes der på en plan for, hvornår prinsen kan begynde.

- Prins Joachim stiler mod at starte medio september, oplyser kongehuset til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Efter lægernes anvisninger vil prinsens opstart foregå stille og roligt - herunder med hjemmearbejde, som jo også er helt i tråd med den generelle arbejdssituation i Paris som følge af covid-19.

Alle er enige om, at prins Joachim skal tage al den tid, han behøver for at komme sig, efter at prinsen 24. juli blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende opereret. Derfor er det vigtigt, at prins Joachim ikke forcerer sin genoptræning og at han føler sig helt frisk og parat, før han tager fat på jobbet.

I Forsvarssektionen på ambassaden fortælles det til BILLED-BLADET, at prinsens jobstart er udskudt og at han bestemt ikke begynder på tirsdag som ellers planlagt.

- Som det ser ud nu sker det sansynligvis senere på måneden, men der er endnu ikke fastlagt nogen dato, siger én af kollegerne i forsvarssektionen og tilføjer:

- Vi glæder os til at han er klar og begynder.

Det er denne gode nyhed om, at prinsen begynder i midsten af september, som Kongehuset nu bekræfter via en pressemeddelelse

Læs mere om prins Joachim i BILLED-BLADET, som er på gaden torsdag 27. august.

Læs mere om: