10. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Ærlig prinsesse Sofia: Sommetider længes jeg efter noget andet!

prinsesse sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: Ritzau Scanpix
Livet som kongelig er ikke altid en dans på roser, og sommetider længes Sveriges prinsesse Sofia efter en mere gennemsnitlig tilværelse.

Sveriges prinsesse Sofia nyder sit liv sammen med prins Carl Philip og deres to sønner prins Gabriel og prins Alexander, og positionen som kongelig profil giver hende mange fordele.

Sofia længes efter noget andet

Sommetider længes prinsessen dog alligevel efter en mere gennemsnitlig tilværelse med fokus på alt andet end at præstere i rollen som royal.

Inderste tanker

I den nye tv-dokumentar ”Prinsesse Sofia – Project Playgrund” fortæller Sofia om sine inderste tanker.

- Sommetider længes man jo efter noget andet og meget mere simpelt. Og man er jo bevidst om, når man lever det liv, jeg gør, at dyre ting ikke gør dig jo ikke til et lykkeligere menneske, siger Sofia og kommer ind på sine identitetskriser i den tidlige fase som prinsesse.

Glad for Sydafrika

Hun fortæller også om, hvor meget det betyder for hende at arbejde med Project Playgound i Sydafrika, hvor hun sammen med mange andre dygtige medarbejdere støtter og hjælper børn og unge i fattige bydele.

Her føler jeg mig fri

- Det er på dette sted i verden, at jeg føler mig helt fri. Jeg føler mig som en på holdet. Det er vældigt befriende, siger prinsesse Sofia.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb37-forsider.jpg

Læs mere om: