9. okt. 2020
Af Helle Skram de Fries

Derfor danser Sara Bro kun i genbrugskjoler

Sara Bro.
Sara Bro.
Foto: Hanne Juul
Til Vild med dans optræder Radioværten Sara Bro udelukkende i kreationer, der allerede har været brugt at tidligere deltagere.
Sara Bro, der danser med Morten Kjeldgaard i ”Vild med dans” har besluttet, at hun under hele sin medvirken kun vil bære kjoler og kreationer, der allerede har været brugt i tidligere sæsoner.
- Det var min kæreste Lasse som forslog, at jeg kun skulle danse i genbrugskjoler, fordi jeg elsker genbrug, 2nd hand og vintage, forklarer Sara Bro.

Vi havde ikke mange penge

- Det gælder ikke kun tøj, men også møbler. Det har jeg gjort, siden jeg var teenager, fordi vi ikke havde så mange penge, uddyber den dansende radiovært. I dag er der også andre grunde til, at Sara Bro foretrækker genbrug. - Nu handler det også om klimaet og om at minimere mit forbrug, hvor jeg kan og købe tøj af genanvendte materialer, klimavenligt produceret eller brugt tøj, hvor det kan lade sig gøre.

Skørt fra Karina Frimodt

Til premiere fredag 2. oktober dansede Sara Bro en flot paso doble iført en bodystocking, som Soffie Dalsgaard har danset i, og et skørt der har været brugt at Karina Frimodt.
https://imgix.billedbladet.dk/20201002_hjp3695.jpg
Foto: Hanne Juul
I program 2, fredag 9. oktober er Sara Bro atter i genbrug.

Malenes kjole

- Jeg danser i en kjole, som Malene Østergaard havde på, da hun dansede med Thomas Ernst. Malene Østergaard dansede i 2013 med skuespiller Thomas Ernst. I år er hun tilbage i ”Vild med dans”, hvor hun danser med tidligere håndboldspiller og sportskommentator Lars Krogh Jeppesen.
https://imgix.billedbladet.dk/20201002_hjp2651.jpg
Foto: Hanne Juul
Malene Østergaard og Lars Krogh Jeppesen dansede også paso doble til "Vild med dans"-premieren.

Læs mere om: