21. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sød detalje ved kronprinsfamiliens julevideo

Kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prins Vincent, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prins Christian
Kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prins Vincent, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prins Christian
Foto: Martin Høien
Hjemme fra privaten på Amalienborg sendte kronprinsparret og deres børn i weekenden en sød julehilsen til alle danskere. Den royale hilsen bød på et særligt fint klip fra haven bag Frederik VIII's Palæ.

Kronprinsfamilien sendte hjemme fra Frederik VIII's Palæ på Amalienborg en julehilsen til alle i Danmark i anledning af fjerde søndag i advent.

Mary og Frederik og børnene i fin form

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine medvirkede alle i den skønne julevideo fra Amalienborg og Frederik VIII’s Palæ, hvor kronprinsfamilien har privat adresse.

Frisk familiehund

De havde også selskab af familiens friske førerhund.

I et herligt klip kan man nyde den royale bordercollie i fuldt firspring i haven bag Frederik VIII’s Palæ.

Grace er et samlingspunkt for kronprinsfamilien, når de er ude i det fri, og hunden elsker at blive udfordret af kronprinsparret og deres børn så meget som muligt.

Du kan se Grace i aktion i videoen herunder fra kongehusets Instagram:

Frederik talte til danskerne

Kronprins Frederik talte på vegne af hele kronprinsfamilien i julevideoen på kongehusets sociale medier:

- I dag tænder vi det sidste lys i adventskransen, fordi det er fjerde søndag i advent. Det bliver en anderledes jul i år. Mange af os kan ikke fejre juleaften med dem, vi plejer at være sammen med. Uanset hvordan vi fejrer den håber jeg, at vi kan finde glæde de kommende dage. Pas på hinanden og husk på, at vi snart går mod lysere tider. Min familie og jeg vil gerne sammen sende de varmeste hilsner til alle, lyder det fra kronprinsen, og herefter lyder det i kor fra hele kronprinsfamilien.

Glædelig jul!

Læs mere om: