24. dec. 2020
Af Marie Krakau

Se billederne: Her fejrer dronningen og prinsefamilien jul

Dronningen og prinsefamilien. 
Dronningen og prinsefamilien.
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe, prins Joachim, prinsesse Marie, prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena fejrer jul i smukke omgivelser.

Der er sikret god julestemning, når dronningen i aften skal fejre jul med prins Joachim, prinsesse Marie, prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena på Marselisborg Slot i Aarhus.

Dronningen Margrethe og prinsefamilien måtte i sidste uge ændre planer for juleaften. Oprindeligt var det meningen, at dronning Margrethe skulle være rejst til Sønderjylland, for at holde jul på Schackenborg Slot, hvor prinsefamilien bor i juleferien.

I en pressemeddelse fra kongehuset lød det, at hele den kongelige families jule- og nytårsplaner blev tilpasset grundet den seneste udvikling af covid-19 i Danmark.

Fra Sønderjylland til Aarhus

Prinsefamilien tager derfor i stedet turen til Aarhus, for at nyde juleaften hos mor, svigermor og farmor på Marselisborg Slot.

Juleaften bliver fejret i flotte omgivelser på det hvide slot. Du kan se masse af billeder fra slottet i galleriet nedenfor:

GALLERI: Marselisborg Slot

Læs mere om: