13. apr. 2021
Af Helle Skram de Fries

Tidligere Vild med dans-stjerne: Derfor deltager jeg ikke længere

Claudia Rex.
Claudia Rex.
Foto: Hanne Juul
34-årige Claudia Rex blev tvunget til at droppe Vild med dans og regner ikke med at komme tilbage.
Finalen 2014 i Forum Horsens blev afdansningsbal for ”Vild med dans”-stjernen Claudia Rex.
En knæskade, der havde drillet længe, satte en stopper for dansen. Hun vendte kort tilbage i 2017, hvor han sammen med komiker og skuespiller Simon Jul gik ud som det femte par. Inen da havde Claudia Rex dog sat et flot punktum, da hun sammen med skuespilleren Johannes Nymark i 2014 scorede en fornem 2. plads. Vindertrofæet gik det år til Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-08694_1ny_0.jpg
Foto: Hanne Juul

Vandt i 2012

Claudia Rex nåede seks sæsoner og blev i 2012 vinder af ”Vild med dans” sammen med Joakim Ingversen.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-41097_1_0.jpg
Foto: Jesper Sunesen
I dag er Claudia Rex vært på Radio 100. Hun har desuden netop startet firmaet Det Danske Bryllupskompagni, der med onlinehjælpepakker guider folk til at planlægge deres eget helt personlige bryllup.

Intet comeback på dansegulvet

Den dygtige danser har ingen planer om at vende tilbage på Danmarks mest berømte dansegulv. - Jeg har elsket at deltage i ”Vild med dans”, men min krop kan simpelthen ikke holde til det, forklarer hun med et stort smil.

Kan næsten ikke løfte sønnen

- Jeg har danset, fra jeg var helt lille. - Det slider på kroppen, og der er dage, hvor jeg næsten ikke kan løfte min søn, lyder det fra Claudia Rex. Sammen med sin mand, skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, har hun sønnen Zacharias, der fylder to år til august.
https://imgix.billedbladet.dk/20201017_mr_lotte_27_1_ny.jpg
Foto: Mikael Rieck

Nyder familielivet

Claudia Rex er glad for sit liv og sine mange aktiviteter. Hun nyder livet i den smukke natur i Ganløse med mand og barn og de to sammenbragte hunde, yorkshire-terrieren Mulle og bosten-terrieren James Brown.
https://imgix.billedbladet.dk/20210407_han4686_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: