23. apr. 2021
Af Stine Ramlyng

Jacob Risgaard indgår sødt samarbejde med realitystjerne

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard
Foto: Martin Høien
Coolshop-direktør Jacob Risgaard er blevet kendt for at sprede glæde og godt humør i DR-programmet "Løvens hule".

Og nu vil den gæve jyde også at forsøde hverdagen for sygdomramte, sårbare og udsatte børn i Danmark. Det gør han i et nyt samarbejde med en "Paradise Hotel"-stjernen Türker Alicis, der også ejer succeskæden Bronuts.

Specialdesignet donut skal forsøde syge børns hverdag

Sammen med Bronuts-stifterne Türker Alici og Ninos Oraha har Løvens hule-investoren fundet på at lave en specialdesignet donut, hvor overskuddet fra de første tre dage skal gå til CoolUnite Fonden. En fond der støtter sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

- Vi har lavet en helt speciel doughnut til formålet. Den er med lyserød glaze og lyserød krymmel, som er lidt i den sure afdeling. På toppen er der et jordbær delt i to, som skal symbolisere et forældrepar, og i midten er der et stykke kokos, som skal symbolisere et barn, fortæller Jacob Risgaard til B.T.

Udsatte børn ligger Jacob Risgaards hjerte nær

Og netop udsatte og sårbare børn ligger direktøren for den succesfulde netbutik Coolshop og humørbomben i DR’s iværksætterprogram ”Løvens hule” Jacob Risgaards hjerte nær.

Den i dag 44-årige nordjyde havde nemlig selv en svær barndom, har flere gange fortalt i blandt andet "Løvens hule".

– Det, der virkelig giver mig lykke og værdi, er at gøre andre mennesker glade, siger Jacob Risgaard, som altså er manden bag og formanden for CoolUnite Fonden.

Til daglig bor han med sin kæreste og deres 9-årige tvillingedøtre i et hus i Frederikshavn.

Læs mere om: