1. maj. 2021
Af Karina Didriksen

Husker du Pamela Ewing? Det laver Dallas-stjernen i dag

Victoria Principal og Patrick Duffy som Pamela og Bobby Ewing i "Dallas".
Victoria Principal og Patrick Duffy som Pamela og Bobby Ewing i "Dallas".
Foto: Shutterstock/Ritzau/Scanpix
Victoria Principal blev berømt for rollen som Bobby Ewings hustru, Pamela, i tv-serien ”Dallas”. I dag er hun 71 år gammel.

Den amerikanske skuespiller Victoria Principal var 28 år gammel, da hun i 1978 landede rollen som Pamela Barnes Ewing i tv-serien ”Dallas”.

Hendes karakter var gift med Bobby Ewing, spillet af Patrick Duffy, og hun medvirkede i hele 10 sæsoner. Hun sagde farvel til rollen i 1987, men ”Dallas” kørte videre indtil 1991.

Victoria Principal var blevet verdensberømt for rollen som Pamela, og i de efterfølgende år medvirkede hun i diverse tv-film og havde gæsteroller i tv-serier.

Fokuserer på hudpleje

Den allersidste rolle, som Victoria Principal spillede, var Gwen i tv-serien ”Titans” i 2000.

I 2001 lagde hun skuespillet på hylden, forlod Hollywood og gik en helt anden karrierevej. Hun valgte nemlig at dedikere sit liv 100 procent til den hudplejevirksomhed, som hun ejede.

- Da jeg fyldte 50 år, følte jeg, at jeg gerne ville ændre mit liv. Mine interesser havde ændret sig, og jeg besluttede mig for at forfølge min passion, som var blevet mit firma og muligheden for at hjælpe folk med mine hudplejeprodukter, har Victoria Principal udtalt til People.

Bor på en ranch

Victoria Principal skabte hudplejefirmaet Principal Secrets i 1989, og i 2019 meddelte hun, at hun stoppede som direktør og gav stafetten videre.

Hun ville i stedet fokusere på sin fond The Victoria Principal Foundation for Thoughtful Existence.

Siden 2012 har Victoria Principal desuden haft en ranch udenfor Los Angeles, hvor hun hjælper med at redde og rehabilitere dyr.

Den tidligere ”Dallas”-stjerne er i dag blevet 71 år. Hun har været gift to gange og har ingen børn.

Herunder ses Victoria Principal i 2009, hvor hun var 59 år gammel.

https://imgix.billedbladet.dk/1023799f_6mb_1.jpg
Foto: Picture Perfect/Shutterstock/Ritzau/Scanpix

Læs mere om: