4. jun. 2021
Af John Lautrup

Poul Nyrup Rasmussen har været indlagt

Poul Nyrup Rasmussen
Poul Nyrup Rasmussen
Foto: Hanne Juul
Poul Nyrup Rasmussen bekræfter over for Ekstra Bladet, at han er blevet opereret, men er ikke meget for at tale sygdom.

Poul Nyrup Rasmussen har været indlagt på hospitalet og er blevet opereret, skriver Ekstra Bladet. Den tidligere statsminister bekræfter indlæggelsen over for avisen, men afviser, at der er tale om noget alvorligt.

- I min alder kommer der altid lidt småting, og nogle gange må det laves om. Men vi gider altså ikke tale sygdom, for det er ikke noget alvorligt, og jeg kan bestemt afkræfte, at det har noget at gøre med prostatacancer, siger han.

Poul Nyrup Rasmussen arbejder på at komme til hægter i sit sommerhus i Tisvildeleje, hvor han også mindes sin kone, Lone Dybkjær, som døde af kræft sidste år.

- Jeg ser fremad mod en dejlig solrig sommer her i det smørhul af et sommerhus, som Lone og jeg havde sammen. Her kan jeg komme mig oven på operationen og gå og genoptræne, mens jeg nyder omgivelserne, fortæller han til Ekstra Bladet og tilføjer, at han tænker på Lone, hver gang han ser en citronsommerfugl. Hun havde nemlig givet ham besked på ikke at slå alt græsset, så de havde et sted at være.

Læs mere om: