23. aug. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie Linde inviterer indenfor: Afslører nyt tv-program

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Dan Mariegaard
Sofie Linde åbner op for privaten i et helt nyt program til TV 2.

Sofie Linde er en af Danmarks mest populære tv-værter, og de seneste mange år har man kunnet opleve hende i front i ”X Factor”.

Men nu er der noget helt nyt på vej fra den 31-årige tv-profil.

Renoverer sommerhus

Sofie Linde er nemlig i gang med optagelserne til et nyt tv-program, og her inviterer hun seerne med helt indenfor.

Tidligere på året købte hun og manden Joakim Ingversen sommerhus på Langeland. Det er de ved at sætte i stand, og mandag afslørede Sofie Linde, at hun i den forbindelse også er i gang med optagelserne til et nyt program.

“Flere af jer har spurgt, om der mon kommer et program omkring vores nye renovering på Long Island. Og det gør der så. Men hvad pokker skal det hedde? Man kunne kalde det ”Bygge Bambi på Glat Is”, ”Long Island Leif” – ja, mulighederne er mange. Hvad tænker I? spørger hun sine følgere i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Her kan man også komme med indenfor i hjemmet på Langeland og få et indblik i, hvordan der ser ud i familiens nye sommerhus.

Sofie Lindes manager Line Breinholt oplyser til BILLED-BLADET, at programmet bliver sendt på TV 2, samt at det er et ”Sofie Linde-program” og ikke et ”Sofie & Joakim”-program.

Parret er forældre til døtrene Trine og Søs, og til daglig bor familien i en villa nord for København.

Sofie Linde har været på barsel siden begyndelsen af året, hvor hun blev mor for anden gang. Men nu er hun altså tilbage og i gang med optagelserne til det nye program, ligesom hun også er i gang med en ny omgang ”X Factor”.

Det er endnu ikke offentliggort, hvornår det nye program med Sofie Linde bliver sendt.

Læs mere om: