8. sep. 2021
Af Marianne Singer

Forførende flot design: Mary smuk i silkelet sommerkjole

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary var super elegant i flot genbrug på dag et af hendes officielle besøg i Milano i Italien. Se BILLED-BLADETs skønne stil-video her.

Det handlede om bæredygtighed og grønne løsninger, da kronprinsesse Mary tirsdag eftermiddag besøgte verdens største årlige møbel- og designbegivenhed Milan Design Week i den kendte italienske modeby Milano.

Kronprinsessen understregede selv sin store passion for sagen ved at komme i en smuk og elegant Marc Jacobs-silkekjole, som hun sidst viste sig i tilbage i september 2020 ved åbningen af "The BLOX – Build Back Better Summit" i København.

Se en gennemført chik Mary i den flotte stil-video, som BILLED-BLADET har lavet under kronprinsessens besøg i Milano øverst i artiklen

Tårnhøje stiletter

Ligesom sidste gang bar kronprinsesse Mary også denne gang sine tårnhøje pyton-stiletter fra Gianvito Rossi.

Som gyldent tilbehør viste hun sig med blandt andet sit brede guldarmbånd fra danske Rebekka Notkin, der også har kreeret guldarmbåndet med en diamantlås.

Derudover bar hun blandt andet sin ring i 18 karat guld med en Paraiba turmalin og to diamanter fra danske Dulong Fine Jewlry, der også står bag Marys øreringe, og sit Cartier Love Bracelet.

Danske traditioner

Formålet med besøget er at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder.

Læs mere om: