24. dec. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Danskerne ønsker dronningen og kronprinsfamilien en glædelig jul

Kronprinsesse Mary og dronning Margrethe
Kronprinsesse Mary og dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
Der er gang i julehyggen på Marselisborg, hvor dronning Margrethe har fået kronprinsfamilien på besøg. Nu venter en skøn juleaften. Som perfekt optakt til dagen i dag har den kongelige familie sendt en julehilsen, som danskerne er helt vilde med.

Dronning Margrethe og kronprinsfamilien skal nyde juleaften sammen på Marselisborg, og det store træ i stuen på slottet i Aarhus er pyntet flot.

Dronning Margrethe hygger med kronprinsfamilien

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt børnene prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine har som optakt til dagen i dag sendt en sød julehilsen med fine billeder.

Skønne billeder af julehygge

På kongehusets Instagram-profil og Facebook kan man nyde billederne af dronningen, der sammen med børnebørnene pynter juletræet, som traditionen tro er en høj og flot rødgran.

Danskerne er ellevilde med den royale julehilsen fra Marselisborg, og i kommentarerne strømmer det ind med varme hilsner fra danskerne til den kongelige familie.

Varme hilsner fra danskerne

- Rigtig Glædelig Jul, lyder det i en kommentar til de skønne julebilleder fra dronningen og kronprinsfamilien, og flere andre sender samme hilsen med ordene ”glædelig jul og godt nytår”, ”dejlige billeder, tusind tak og rigtig glædelig jul til jer alle”, ”en velsignet jul til en kær kongefamilie”, ”rigtig glædelig jul til Hendes Majestæt og familien” samt ”wauuu så fint, rigtig glædelig jul i det Jydske”.

Læs mere om: