25. jul. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Vi drukner i rod: Sådan går det familien fra Ringsted i dag

Lars og Charlotte med Lene Beier
Lars og Charlotte med Lene Beier
Foto: Anders Brohus/TV 2
Lars og Charlotte fra "Vi drukner i rod" fortæller, hvordan det er gået siden optagelserne til TV 2-programmet.

Mange kan have svært ved at komme helt til bunds i rodet derhjemme, men for nogle kan det vokse sig så vildt, at man ikke kan se nogen udvej.

Sådan er det for de familier, man hver mandag kan følge i TV 2-programmet ”Vi drukner i rod”.

Havde brug for hjælp

Mandag aften var det en familie fra Ringsted, der havde brug for hjælp fra Lene Beier og hendes oprydnings-team.

Hjemme hos 38-årige Charlotte Nyvang og 49-årige Lars Larsen og deres tre børn, var rodet simpelthen vokset dem over hovedet.

Da deres hjem blev tømt og fordelt ud i en stor lagerhal, blev det klart for parret, hvor mange ligegyldige og ubrugelige ting, de har gemt i årevis, og som har hobet sig op i deres hjem.

Men heldigvis har det hjulpet, at de nu har været med i ”Vi drukner i rod”. Førhen havde de for eksempel cirka 400 t-shirts tilsammen, mens Lars i dag har cirka 80 tilbage, og Charlotte er nede på 30.

Det og en masse andre justeringer har ændret familiens liv.

- Det har ændret vores familieliv fuldstændigt, det har ændret vores hjem og vores tilgang til tingene. Det har givet os overskud i vores hverdag. Det er ligesom om, at fra når vi står op om morgenen, der klapper tingene, fortæller lars til TV 2.

Charlotte er lidt med tilbageholdende med sin begejstring.

- Der er ikke langt til, at vi ender, hvor vi var. Det har da ændret på noget, men vi er stadigvæk, som vi var før, og vi prioriterer gerne anderledes i livet, men selve hverdagen er nemmere, fortæller hun.

Man kan følge "Vi drukner i rod" hver mandag på TV 2.

Læs mere om: