26. jul. 2022
Af Karina Didriksen

Søren Vester: Derfor elsker jeg at bo i Thise

Søren Vester.
Søren Vester.
Foto: Hanne Juul
Designeren Søren Vester fra DR-programmerne ”I hus til halsen” og ”Søren Vesters have” er vild med at bo i Midtjylland.

Søren Vester og hans familie har fundet drømmebeliggenheden i midtjyske Thise, og der har de tænkt sig at blive boende i mange år frem.

Designeren fra DR-programmerne ”I hus til halsen” og ”Søren Vesters have” er vokset op i den lille by Durup, der ligger i nærheden, og han har mange gode minder fra sin opvækst.

Der er særligt et ord, som beskriver hans barndom og ungdom, og som også er årsagen til, at han elsker at bo i en lille, jysk by.

- Det er fællesskabet. Jeg er vokset op ude i Durup-hallen med badminton, gymnastik og fællesspisning, og mine forældre var afløsere som livreddere, så jeg har nærmest boet i svømmehallen, fortalte Søren Vester for nyligt til BILLED-BLADET og fortsatte:

- Det var et trygt lille samfund med alt det, man skal bruge. Der er stadigvæk et sammenhold i byen nu, og mine forældre har boet det samme sted i mange år og er stadig aktive i hallen. Men det tager lang tid at handle, fordi man altid møder folk, man kender!

Tilbage til rødderne

Det er omkring 14 år siden, at Søren Vester og hustruen Dorthe skiftede deres bolig i København ud med en gammel præstegård i Thise.

De vendte tilbage til rødderne og børnenes bedsteforældre, og her nyder de nu at bo med deres to sønner, Sigurd på 12 år og Holger på 15.

”Søren Vesters have” sendes tirsdage kl. 20 på DR1.

Læs mere om: