13. sep. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Det får man ikke at vide i Landmand søger kærlighed: Lise skulle have haft en helt anden rolle i programmet

Leif, Anne, Lise og Tina 
Leif, Anne, Lise og Tina
Foto: Anders Brohus/TV 2
I "Landmand søger kærlighed" er Lise Madsen en af dem, der datter landmanden Leif Olsen, men i virkeligheden havde hun drømt om at få en helt anden rolle i datingprogrammet, fortæller hun nu.

Hver tirsdag kan man lige for tiden følge Lise Madsen i ”Landmand søger kærlighed”, hvor hun sammen med en række andre kvinder dater Leif.

Men oprindeligt havde Lise faktisk håbet på, at hun skulle have haft en helt anden rolle i programmet.

God på tv

Hun har ligesom Leif sit eget landsted, så Lise havde drømt om, at hun kunne komme med som landmanden, så det i stedet var fyrene, der skulle skrive til hende – og ikke omvendt.

- Jeg var udtaget blandt mange andre kvinder, men fordi vi var så mange, blev der lavet en lodtrækning, og så endte det, at jeg ikke kom med. Casteren sagde ellers, at hun havde håbet på, jeg kom med i programmet, men så sagde hun, at jeg jo selv kunne skrive til en landmand, hvis der var nogle interessante med. Det skulle ikke bare være for at lave tv, men så dukkede Leif op. Han er ikke den type, jeg normalt ville falde for, men nogle gange skal man også være lidt Rasmus Modsat, fortæller Lise, der på den måde endte med at blive en del af ”Landmand søger kærlighed” i alligevel.

Klar på mere dating-tv

Allerede i den forrige sæson havde Lise henvendt sig til produktionen med henblik på at komme med i programmet som en af landmændene, men hendes mail blev dengang overset.

Hvis muligheden skulle byde sig næste år, og hun er single til den tid, er hun klar til at give det endnu et forsøg, for Lise vil stadig gerne prøve at medvirke som landmand.

- Hvis der kommer en sæson mere, er jeg frisk på det, siger Lise med et smil.

Læs mere om: