11. okt. 2022
Af Majken Munk

Efter svær tid med sygdom: Mikkel Hansen klar til comeback på landsholdet

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Jesper Sunesen
Når Mikkel Hansen onsdag trækker i den rød-hvide trøje, er han for første gang tilbage på landsholdet siden sine blodpropper.

Det kom som noget af et chok, da Mikkel Hansens tidligere klub Paris Saint-Germain meldte ud, at han var blevet ramt af flere blodpropper i forbindelse med en operation i knæet.

Dengang blev det meldt ud, at han skulle holde sig fra håndbolden i et halvt år.

Det var en stor glæde, da Mikkel Hansen i starten af september kunne gå på banen i ligakamp for første gang for sin nye klub Aalborg Håndbold.

Onsdag byder igen på endnu et comeback for verdensstjernen, når han trækker i den rød-hvide trøje og skal spille sin første landskamp siden sygdomsperioden.

Tiden, han har været væk fra banen, har været til stor gavn for ham, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Det er sådan en ting, som gør, at man finder ud af, hvor meget man sætter pris på det, man render rundt og laver, fortæller Mikkel Hansen, der også ærligt erkender, at det har passet godt ind i privatlivet at få en pause fra håndbolden:

- Selvfølgelig har det sat nogle tanker i gang om at være mere til stede i nuet, og det har været rart, at jeg har kunnet bruge mere tid sammen med familien og være sammen med mine børn.

Onsdag går Mikkel Hansen og de øvrige danske landsholdsspillere på banen, når de i Royal Arena møder Spanien.

Kampen kan følges fra klokken 20.50 på TV 2.

Læs mere om: