18. nov. 2022
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Bent Nyegaard overrasket på direkte tv: Fik sjov gave af norsk kollega

Bent Nyegaard
Bent Nyegaard har de seneste mange år været håndboldkommentator med makkeren Thomas Kristensen men under herrernes EM-slutrunde i januar, kommenterede de to herrer deres sidste kamp sammen.
Foto: Lars H. Laursen
Der var god stemning i TV 2’s studie efter EM-kampen mod Norge onsdag aften, hvor der under nedtakten dukkede en særlig gæst op.

Der blev skrevet historie onsdag aften, da de danske håndboldkvinder endelig slog verdensmestrene fra Norge efter 16 hæsblæsende forsøg.

Og det kunne også mærkes på både spillere, trænere og eksperterne i TV 2’s håndboldstudie efter kampen.

Inden kampen kom en kæphøj Ole Erevik, som er håndboldekspert på norske TV3 Sport, forbi studiet, for at stikke lidt til de danske eksperter inden det store opgør. Det klip kan du se her.

Efter kampen var han dog heldigvis mand nok til rent faktisk også at kigge forbi studiet, for at lykønske med sejren. Men han havde mere i ærmet. For selvom han startede ydmyg, så kunne han alligevel ikke dy sig for at prikke lidt - som han gjorde ved det første besøg i studiet.

Han havde nemlig en lille gave med til den danske håndboldekspert Bent Nyegaard.

Ud af lommen hev han en festlig hat i blå, rød og hvid, som han synes, at Bent skal iføre sig, når søndagens finale skal stå. I studiet aftaler de nemlig også, at det bliver en Dansk-Norsk finale.

Du kan se det sjove klip lige her.

Læs mere om: