11. mar. 2023
Af Marianne Singer

Hård tid for Sanne Salomonsen: Jeg er dybt ulykkelig over det

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen ved dåben af Aura lørdag formiddag.
Foto: Lars H. Laursen
Danmarks rockmama Sanne Salomonsen, 67, er dybt ulykkelig over at have mistet mange af sine rigtig gode venner på det seneste.

Blandt de mange kendte gæster ved dåben af Dennis Knudsens datter Aura i København lørdag formiddag var også Sanne Salomonsen, der fortalte, at hun er i sorg for tiden.

Dybt ulykkelig

- Dåben var vidunderlig livsbekræftende. Det var vigtigt for mig at komme herind i dag på grund af den sorg, jeg har været igennem - bekræftelsen af at livet går videre. Jeg har mistet rigtig mange venner indenfor den sidste meget korte tid, Per Christian Frost (Gnags-guitarist, der også har spillet sammen med Sanne, red.), Elisabeth (sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen, red.) og Britt. De falder som fluer i øjeblikket. Jeg er dybt ulykkeligt over det og meget påvirket af det. Og derfor er det for mig livsbekræftende at komme til en barnedåb. Så det har jeg nydt, fortalte hun til BILLED-BLADET.

Været i Italien

- Det var en meget fri og anderledes dåb med en fantastisk og charmerende præst. Ungerne, der tulrede rundt, vildt udisciplinerede, skønt og helt anderledes end hvordan man normalt gør. Jeg synes, det var vidunderligt, lød det begejstret fra hende.

- Sorgen er hård og jeg er meget påvirket af det. Det har været en hård tid, så for mig er det vigtigt at gå til barnedåb og bryllupper, fordi der har været så mange begravelser, forklarede sangerinden, der netop er vendt hjem fra en dejlig tur til Italien.

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen nød den dejlige barnedåb af Aura lørdag morgen. Her ses hun sammen med Birthe Kjær, der også var med som gæst.
Foto: Lars H. Laursen

På kulturferie

- Jeg lige kommet hjem fra italien i går aftes. Det var en kulturferie - jeg går på museer, i kirker, ser på byggerier, lytter til opera og køber bøger. Jeg er sådan lidt kedelig, men jeg elsker at få viden, og det er stor inspiration for mig. Folk kender mig i virkeligheden slet ikke, forklarede hun.

- Man tænker jo over, hvad man vil med resten af sit liv. Jeg føler, jeg står lige ved begyndelsen til den vidunderlige del, der hedder: Resten af mit skønne liv.

Læs mere om: