18. apr. 2017
Af Ken Richter

Prins Henrik fik midtjyske smagsprøver

Prins Henrik smager koldskål
Prins Henrik smager koldskål
Foto: Lars Aarø
Prins Henrik åbnede Europæisk Gatronomiregion 2017.

Prins Henrik fik testet smagsløgene på Frederikshøj Kro, der ligger tæt ved Marselisborg Slot.

Kongelig åbning

Som protektor for Europæisk Gastronomiregion 2017 var det prins Henrik, der stod for åbningen, hvor der blev serveret små delikate smagsprøver. Det var kokkene fra seks af de førende restauranter i det midtjyske, der diskede op med de små mesterværker.

Foruden Frederikshøj Kro var der specialiteter fra Aarhus-restauranterne Domestic, Substans, Restaurant ET og Mejeriet, inden den kongelige gæst også gik på en runde til boderne i haven ved Frederikshøj Kro.

Næste generation mad

Her fik prins Henrik lejlighed til at smage koldskål med kryderurter og en moderne hospitalsmenu samt den næste generation af skolemad og forskellige mad- og drikkevarer tilsat hamp.

VIDEO: Sådan blev dronningen fejret på Marselisborg Slot

Læs mere om: