Mandag, 8. februar 2021 - af Jan Bergman

Kærlighedshoroskop: Hvem passer vi sammen med?

I kærlighedens tegn. Find ud af hvilke stjernetegn der er et godt match.
I kærlighedens tegn. Find ud af hvilke stjernetegn der er et godt match.
Er du nysgerrig på, om din udvalgte i livet også er et godt match ifølge dit horoskop, så bliv måske klogere her.

På BILLED-BLADETs gratis horoskop-tjeneste kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn. Og vores tjeneste er gratis.

Herunder kan du blive klogere på kærlighedhoroskopet:

Det modsatte punkt i Dyrekredsen kaldes for Descendanten og giver en indikation af, hvad vi er tilbøjelige til at lede efter i et andet menneske. Det er blandt andet Descendanten man kigger på, når man lægger et kærlighedshoroskop eller et parforholdshoroskop, eller når man giver en overordnet begrundelse for, hvorfor det ene stjernetegn passer godt sammen med et andet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vædderen og kærligheden

Vædderen er lidt af en romantiker. De er trofaste men kan også være besiddende og jaloux.

Det perfekte match for Vædderen er enten en Løve eller en Skytte. Løven er et godt match, fordi de begge er lidt egocentrerede. De kan begge lide at styre, og har begge svaret på alt – dermed er der ikke en i forholdet som bliver den dominerende.

Skytten er det perfekte match, fordi de kan håndtere Vædderens temperament, og begge er spontane og aktive mennesker.

Tyren og kærligheden

Tyren har stor omsorg og er derfor mild og behagelig at være i selskab med. De lytter følsomt og oprigtigt til partneren.

 Det perfekte match for Tyren er Stenbukken eller Jomfruen. Stenbukken og Tyren ligner på mange områder hinanden, og er begge rolige og tryghedssøgende.

 Jomfruen er et godt match, da de begge er hjemlige personer og samtidig deler mange af de samme interesser - specielt det, at de ikke har behov for det eventyrlige og impulsive, men blot ro og skønhed i tilværelsen.

Tvillingen og kærligheden

Tvillingens passion er flirt. Derfor kan de ikke få nok af spænding og forandringer i deres kærlighedsliv.

Det perfekte match for Tvillingen er Vægten eller Vandmanden. Med Vægten deler Tvillingen den udadvendte og positive energi, og derfor vil sjov og latter dominere deres liv sammen.

 Vandmanden og Tvillingen deler også forkærligheden for det udadvendte liv. Begge er friske på nye ting og eventyr, og har således trangen til oplevelser tilfældes.

Krebsen og kærligheden

Krebsen er en ægte romantiker: Meget givende i et forhold men også af natur yderst sensitiv og kan blive hylet ud af den, ved de mindste negative vibrationer.

Det perfekte match for Krebsen er Skorpionen eller Fisken. Skorpionen vil være den stærke part i forholdet, og de hviler i sig selv, hvilket Krebsen har behov for. Skorpionen er meget jaloux, og det er til Krebsens fordel, da de har et behov for at føle sig både elsket og bekræftet og kunne kontrollere deres kæreste.

Sammen med Fisken fungerer Krebsen rigtig godt, fordi de kan drage omsorg for hinanden. Fisken vil få Krebsen til at føle sig tryg og tager føringen i forholdet. Derfor findes trygheden sammen med Fisken.

 

Løven og kærligheden

Løven er meget beskyttende overfor dem, de har kære. De er omsorgsfulde partnere og romantikere uden lige. Men de bliver også meget let jaloux.

Det perfekte match for Løven er Vædderen eller Skytten. Med Vædderen får Løven en stærk partner lige som sig selv, og Løven bliver særligt tiltrukket af den stærkt erotiske energi, som Vædderen besidder.

Skytten sprudler lige som Løven af positiv energi, og det er godt for forholdet. Med Skytten som partner får Løven en bedre halvdel, som også elsker aktiviteter og derfor kan de få mange rejser og nye oplevelser sammen i deres forhold.

 

Jomfruen og kærligheden

Jomfruen rummer en uhelbredelig ordenssans, og sætter gerne kærligheden i system og bringer orden i deres partners liv.

 Det perfekte match for Jomfruen er en Tyr eller Stenbuk. Jomfruen passer godt sammen med Tyren, fordi de begge er glade for hjemlig hygge og ønsker et hjem, der er roligt og harmonisk.

 Jomfruen og Stenbukken er til gengæld gode for hinanden, fordi de begge er fornuftige mennesker, der værdsætter hårdt arbejde. De har begge brug for at føle sig elsket, og den følelse kan de give hinanden, da de begge er gode til at drage omsorg.

 

Vægten og kærligheden

Vægten er en meget betænksom og kærlig partner. De vil gøre alt for deres forhold. De er fredelige af natur og er derfor ikke de store problemskabere i et forhold.

Det perfekte match for Vægten er Tvillingen eller Vandmanden. Med Tvillingen deler Vægten det lyse sind og glæden for livet. Jalousi eksisterer ikke mellem disse to stjernetegn, og det betyder, at de giver hinanden lov til at udfolde sig og være dem de er.

Med Vandmanden kommer Vægten til at have det sjovt, da de begge er udadvendte og har en positiv energi. Vandmanden supplerer Vægtens træk godt, da den beslutningssvage Vægt trækkes ned på jorden af den hurtige Vandmand, der ikke spekulerer så meget over tingene.

 

Skorpionen og kærligheden

Skorpionen er meget passioneret og loyal i sit forhold. De er af natur givende og forventer til gengæld også ubegrænset loyalitet af deres partner.

Det perfekte match for Skorpionen er Krebsen eller Fisken. Med Krebsen kan Skorpionen få lov at lede vejen, hvilket de godt kan lide. Krebsen har behov for en partner, som han/hun kan stole på, og det kan Skorpionen give. Hos Krebsen kan Skorpionen føle sig elsket, og derfor bliver Skorpionens jalousi ikke et problem.

Skorpionens styrke vil også være styrken i forholdet med Fisken. Fisken har svært ved at træffe beslutninger, og dem kan Skorpionen tage for Fisken, mens Fisken kan give Skorpionen tryghed og ro i forholdet.

Skytten og kærligheden

Skytten er yderst eventyrlysten, og derfor er de også ofte villige til at tage vovede chancer, når det gælder kærlighed. De er loyale og troværdige i deres parforhold, selvom de føler et stort behov for frihed.

Det perfekte match for Skytten er Vædderen eller Løven. Både Skytten og Vædderen er ildtegn og er dermed begge udadvendte, entusiastiske og aktive. Begge har en stor portion temperament, og af den grund kan deres forhold slå gnister.

Skytten er betaget af Løvens selvtillid, og Skytten og Løven deler mange interesser og passioner, herunder at rejse og møde nye mennesker. Samtidig har begge stjernetegn en stor frihedstrang, hvilket gør, at de forstår hinanden og giver hinanden plads.

 

Stenbukken og kærligheden

Stenbukken tror på ægte kærlighed. De er meget loyale over for deres partner og tager ægteskabet alvorligt.

Det perfekte match for Stenbukken er Jomfruen eller Tyren. Jomfruens pæne og ordentlige sind passer godt til Stenbukkens selvdisciplin og evne til hårdt arbejde. De beundrer hinanden for deres intelligens og deler generelt mange synspunkter på livet.

Både Stenbukken og Tyren er jordtegn, og derfor har de begge behov for materiel tryghed. Tyren beundrer den styrke, Skytten sætter ind på at nå i mål, og Stenbukken sætter pris på Tyrens kærlige stabilitet.

 

Vandmanden og kærligheden

Det er aldrig kedeligt at være i et forhold med en Vandmand. De er opfindsomme og vil tit overraske med nye idéer. Vandmanden er loyal og bliver sjældent jaloux.

Det perfekte match er Tvillingen og Vægten. Vandmanden og Tvillingen er begge meget sociale væsner og har en smittende livsglæde. Både Vandmanden og Tvillingen vil gerne have udfordringer i livet og elsker at lære nye ting.

Vandmanden og Vægtens største styrke er deres fælles glæde og mod på livet. Som par bliver de en hvirvelvind af aktiviteter og positiv energi, og de er gode til at bakke hinanden op.

 

Fisken og kærligheden

Fisken er troværdig og loyal. De er nemme at være sammen med, da de altid forsøger at være forstående overfor deres partners følelser, og så er de ekstremt omsorgsfulde.

Det perfekte match for Fisken er Skorpionen og Krebsen. Fisken giver Skorpionen sin kærlighed og loyalitet, mens Skorpionen giver Fisken tryghed og stabilitet.

Fisken og Krebsen supplerer hinanden godt og bakker hinanden op i enhver given situation. Som noget nyt skal Fisken lede Krebsen, og på den måde bringer de det bedste frem i hinanden. Krebsen bliver mere afslappet og rolig, mens Fisken blomstrer, når de finder deres egen styrke.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden