16. nov. 2020
Af Jan Bergman

Sådan beregnes et horoskop

Bliv kogere på hvordan et horoskop laves
Bliv kogere på hvordan et horoskop laves
Med BILLED-BLADETs gratis horoskop-tjeneste kan du her blive klogere på, hvordan et horoskop bliver lavet.

På BILLED-BLADETs gratis horoskop-tjeneste kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn. Og vores tjeneste er gratis.

https://imgix.billedbladet.dk/findhoroskop3.jpg

Sådan lægges et horoskop

Når man fagligt skal definere et horoskop, forklares det som en plantegning af vores solsystem, set fra den planet vi bor på. Når et horoskop laves, sker det ud fra en astrologisk beregning, der laves ud fra Solens, Månens og planeternes positioner.

Ordet ’horoskop’ stammer oprindeligt fra de græske ord ’höra’ og ’scopos’, der betyder ’tid’ og ’observatør’. Det er netop tiden og observationen, der i samspil med Solen, Månen og planeternes position, kan forudsige begivenheder på et bestemt tidspunkt.

Når et horoskop bliver lagt, tegner astrologen et kort over himlen med Jorden som centrum, som den så ud på fødselstidspunktet og på fødselsstedet, for dén der får lagt sit horoskop.

Dog findes der flere forskellige typer af horoskoper, og der kan både lægges horoskoper for mennesker, nationer eller helt konkrete spørgsmål. De horoskoper, som du kan læse her på BILLED-BLADET, er alle horoskoper for mennesker. Det er fødselshoroskoper, som tager udgangspunkt i himlen i lige præcis den periode, hvor man er født.

https://imgix.billedbladet.dk/findhoroskop3.jpg

Læs mere om: