Lørdag, 4. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Anders Agger og Stéphanie Surrugue slår pjalterne sammen

Stéphanie Surrugue og Anders Agger
Stéphanie Surrugue og Anders Agger
Foto: Mikael Rieck
DR-journalisterne Anders Agger og Stéphanie Surrugue har slået pjalterne sammen for at lave en helt ny podcast.

Anders Agger er blandt andet kendt som dokumentarist, mens Stéphanie Surrugue i mange år har arbejdet som korrespondent, og nu slår de to DR-journalister pjalterne sammen.

De skal nemlig lave en ny podcast sammen. Det skriver Ekstra Bladet.

Temaet for den nye podcast er udlandsdanskere, og makkerparret har i denne uge optaget flere afsnit hjemme i Stéphanie Surrugues lejlighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det handler om danske udvandrere, så vi ringer op til danskere, der bor alle mulige – eller især umulige – steder på jordkloden, og så taler vi med dem om det arbejde, de laver. Det kan være alt fra forskere i NASA, topmusikere og skuespillere til sikkerhedschefer i Yemen, fortæller Stéphanie Surrugue til Ekstra Bladet om det nye projekt.

Både hun og Anders Agger har rejst rigtig meget – ikke mindst i forbindelse med deres arbejde – og senere på året kan man se en helt ny programserie med Stéphanie Surrugue.

Hun har nemlig rejst rundt i hele verden for at følge i sporene på både nulevende og historiske danske personer, som har sat store aftryk og været med til at ændre verdenshistorien via for eksempel kultur, iværksætteri eller købmandskab.

”Danskere i verden” er titlen på den nye programserie, der får premiere på DR til foråret.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden