Anders Lund Madsens kone har Danmarks måske vildeste job

Karin og Anders Lund Madsen

Karin og Anders Lund Madsen

Foto: Thomas Laursen
Karin Prehst Lund Madsen hedder kvinden, som var den første i Danmark, der fik dette særligt våde job.

Privat danner hun par med og er frue til Anders Lund Madsen og er mor til fire børn.

Professionelt arbejder hun også som frue, men en helt særlig en af slagsen. Skuespiller Karin Prehst Lund Madsen, 40, er nemlig den første i Danmark, der sprang ud som professionel havfrue.

Levende havfrue på Den Blå Planet

Lige siden Karin var lille har hun nemlig været som en fisk i vandet, og som voksen uddannede hun sig til skuespiller og fridykker med en flot personlig rekord på fire minutter og femten sekunder.

Og netop de to ting kombinerede hun i 2016, da hun som den første i Danmark fik jobbet som havfrue på blandt andet Den Blå Planet

Her kan man opleve Karin springe i den store oceantank og fremvise havfrueshowet “Havfruen – fakta om myten” iført en havfruehale speciallavet af silicone og med rigtigt udseende fiskeskæl. En hale, hun har fået af sin mand Anders Lund Madsen.

Havfrueshows trender i andre lande

Havfruesport og havfrue-shows er allerede kæmpestort i USA og findes også i Holland, Frankrig, Tyskland og Finland.

Udover havfrueshows, træning og fridykning har Karin Prehst Lund Madsen stået for at udvikle Den Blå Planets børneunivers, men har i øjeblikket hænderne fulde med at være mor til børnene Vild, Modig, Stærk og Fri.

Desuden deler Karin ud af sine historier om livet som havfrue i podcasten "Caroline & Havfruen", der henvender sig til børn, der er interesserede i vilde fortællinger fra havets dyb.

Se billeder af Karin i sit rette element som havfrue her.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden