15. nov. 2021
Af Sofie Nymand

Asger Aamund efter 33 års ægteskab: Bryllupsgæsterne troede ikke, at det ville holde

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund. 
Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.
Foto: Birger Storm
Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus sagde ja til hinanden for 33 år siden. Brylluppet blev begyndelsen på et langt ægteskab, som de færreste troede ville holde.

Da Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus blev gift i 1988, var det de færreste, der troede det ville holde. De havde begge et rigt kærlighedsliv bag sig, og mange af bryllupsgæsterne tvivlede på, at det ville blive et langt ægteskab.

Det fortæller Asger Aamund til ALT for damerne.

- Fordi folk vidste, hvordan vi begge havde levet, var de overbeviste om, at vores ægteskab ikke kom til at holde i mere end tre måneder.

Liv i kærlighedsgnisten

Parret mødte hinanden til en singlefest i Suzannes lejlighed i 1987. Det slog hurtigt gnister, og kort tid efter stod de ved alteret i Søllerød Kirke og sagde ja til hinanden.

Trods bryllupsgæsternes manglende tiltro – der efterhånden må siges at være blevet gjort til skamme, er der stadig liv i kærlighedsgnisten, og i år har parret fejret 33-års bryllupsdag.

https://imgix.billedbladet.dk/sh-394778_1.jpg
Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund på deres bryllupsdag i 1988.
Foto: Winnifred Eriksen

To temperamenter

Da erhvervsmanden sidste år fyldte 80 opsummerede han opskriften på den kærlighedscocktail, han og Suzanne har levet af. Hovedingredienserne er gensidighed, kærlighed, respekt og frihed.

- Det gode ved Suzanne er, at hun også hviler godt i sig selv. Hun har ikke noget dominansbehov, og det har jeg heller ikke. Jeg lader hende være, som hun er. Jeg forsøger ikke at opdrage på hende, og det gør hun heller ikke på mig. Vores to temperamenter passer fint sammen, fortalte han til BILLED-BLADET.

Læs mere om: