8. nov. 2017
Af Majken Munk

Badehotellet-stjerne i ny serie-satsning

Lars Ranthe
Lars Ranthe
Foto: Mike Kollöffel
Lars Ranthe er i spidsen for Viaplays første originale danske serie. Her spiller ”Badehotellet”-stjernen en tidligere svindler, der nu lever et normalt forstadsliv.

Lars Ranthe er efterhånden noget af en serie-ørn. Siden 2013 har han været fast mand i seernes TV-stuer som grosserer Madsen i den populære serie ”Badehotellet”. Han florerer også i ”Herrens Veje”, der kører på DR lige nu, og næste år er kalenderen også fyldt op med serier.

Lars Ranthe storsvindler i provinsen

Den 13. november starter optagelserne på serien ”FRIHEDEN”, hvor Lars Ranthe spiller hovedrollen som Erik, der er gift med Nina, spillet af Lene Maria Christensen. Parret har en kriminel fortid, hvor de levede af svindle hvad som helst.

Nu skal parret vænne sig til det rolige liv i et forstadskvarteret Friheden i Hvidovre, men det hele ændrer sig, da ægteparret får besøg af en bekendt, der har et horn i siden på parret.

Lene Maria Christensen, Lars Ranthe
Lene Maria Christensen, Lars Ranthe
Foto: Henrik Petit

En stor satsning

Foruden de to hovedroller, så er folkene bag ”FRIHEDEN” også dygtige og kendte folk i TV-branchen. Producerne bag serien har også produceret TV 2 CHARLIE-serien ”Mercur” og Kanal 5-serien ”Gidseltagningen”.

Viaplay, der skal sende serien, er også overbevist om, at ”FRIHEDEN” er en kæmpe satsning.

- Vi har store ambitioner med FRIHEDEN, og den er helt klart én af vores større satsninger. Serien, der er baseret på en både sjov og relevant idé, tager fat i nogle samfundsmæssige udfordringer, sætter dem i en skarp og humoristisk kontekst og giver os noget, vi ikke har set før, fortæller Head of Originals for Viaplay, Nanna Mailand-Mercado i en pressemeddelelse.

Endnu flere serier

Til januar 2018 er Lars Ranthe igen at se i rollen som Grosserer Madsen i femte sæson af ”Badehotellet”. Desuden er han også aktuel i TV 2’ nye krimidrama ”Kriger”, der får premiere til efteråret.

Desuden er han jo så også med i de ti afsnit af Viaplay-serien ”FRIHEDEN”, der får premiere næste år.

Læs mere om: