19. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Bjarne Riis tæt på tårer i tv

Bjarne Riis
Bjarne Riis
Foto: Kaspar Wenstrup
Den tidligere Tour de France-vinder og sportsdirektør Bjarne Riis var dybt rørt, da han fortalte om Chris Anker Sørensen på TV 2 News.

Det var svært for den tidligere Tour de France-vinder og sportsdirektør Bjarne Riis at holde tårerne tilbage, da han på TV 2 News i dag blev interviewet om sin gode ven Chris Anker Sørensen, der døde lørdag efter en ulykke i Belgien.

Bjerne Riis dybt rørt på TV 2 News

Bjarne Riis havde Chris Anker på sit hold for en del år tilbage, da Chris var helt ny professionel cykelrytter, og Bjarne fortalte i TV 2 News blandt andet om en lang tur i bil med Chris Anker som passager.

På bilturen på syv-otte timer fra Luxembourg til et cykelløb i Bretagne coachede Riis den unge Sørensen, der var ret nervøs før den store udfordring.

Bjarne pumpede simpelthen Chris fuld af selvtillid, og siden leverede Sørensen varen hver gang.

Riis fortalte meget rørt, at Chris Anker Sørensen betød meget for ham og hele holdet.

En kæmpe i Tour de France

I Tour de France var Chris Anker Sørensen en fantastisk hårdt arbejdende og loyal rytter, der selvom blodet flød fra åbne sår, kæmpede sig over målstregen for holdets skyld.

Chris svigtede aldrig

- Han svigtede aldrig. Han var der altid for holdet, lød det fra Bjarne Riis om Chris Anker Sørensen, der bare blev 37 år, og midt i de ord var Bjarne Riis tæt på tårer.

Læs mere om: