Mandag, 19. april 2021 - af Ulrik Ulriksen

Carola tæt på tårer i Vild med dans

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist

Foto: Aller Foto
Det blev en helt speciel omgang Vild med dans eller Let’s Dance for den svenske stjerne Carola Häggkvist i weekenden på Sveriges TV 4.

Det blev meget følelsesladet udgave af Sveriges Vild med dans eller Let’s Dance for den tidligere melodigrandprix-stjerne Carola Häggkvist lørdag aften på TV 4.

Carola Häggkvist hylder sin far

I løbet af udsendelsen lørdag fik deltagerne mulighed for at dedikere deres dans til en person, som betyder meget for dem, og Carola valgte sin afdøde far Jan Häggkvist.

Det blev meget emotionel aften for Carola, som flere gange var tæt på tårer, og som efter Let’s Dance-kameraerne var slukkede talte med avisen Expressen om, hvorfor hun valgte at hylde sin far.

Det er vigtigt

– Jeg tror, at det er vældig vigtigt. En gang imellem glemmer vi det, for vi lever så meget her og nu. Vi glemmer måske på særlige dage at fortælle om vores nære familie og slægtninge, som er gået bort. Det tror jeg er meget vigtigt, siger Carola Häggkvist og fortsætter med at fortælle, at hendes far levede et rigt liv og var utroligt generøs på alle måder.

Carola er favorit

Carola har sammen med sin dansepartner Tobias Karlsson gjort det ganske godt i Sveriges udgave af Vild med dans, og de er blandt favoritterne til den endelige sejr.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden