Midt i Vild med dans-succes: Carola søger kærligheden på Tinder

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist

Foto: Fredrik Sandberg/Ritzau/Scanpix
Sveriges fantastiske Melodi Grandprix-stjerne Carola Häggkvist har stor succes i Vild med dans på den anden side af Øresund. Hun jagter nu en lignende stor succes i privatlivet.

Carola Häggkvist, 54, er et kæmpe hit i den svenske udgave af Vild med dans eller Let’s Dance, hvor hun danner dansepar med Tobias Karlsson.

Carola Häggkvist gør lykke

Med fine præstationer på dansegulvet har Carola vundet TV4-seernes og dommernes hjerter, hvilket hun helt sikkert nyder sammen med sin dansepartner Tobias Karlsson.

Mens der er styr på dansetrinene, så har Carola Häggkvist ikke helt samme styr på kærlighedslivet.

På jagt efter kærlighed

Hun er i hvert fald single, men med hjælp fra en veninde er hun på nettet på den kendte dating app Tinder på en slags jagt efter kærligheden.

Det er dog ikke let at finde den rette mand

– Jeg forsøger at finde kærligheden på nettet. Det kræver jo ligesom engagement og tid, siger Carola til avisen Expressen.

Får hjælp med Tinder

Carola fortæller også, at hun har fået hjælp af en veninde til at rense lidt ud i mulighederne på Tinder, således at hun kan være lidt mere målrettet i sin søgen efter en sød kæreste.

- Det skal svinge. Det må være lidt skønt, siger Häggkvist, der tidligere var kæreste med musikeren Jimmy Källqvist, som faktisk er en del af det svenske Let’s Dance husorkester.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden