Onsdag, 8. marts 2023 — af Catja Klarskov

Bekymret Michella fra Tillykke, I skal have trillinger: Derfor bliver Gabriel undersøgt af læger

Michella Meier-Morsi 
Michella Meier-Morsi 
Foto: Trine Berg / TV 2
Michella fra “Tillykke, I skal have trillinger” er bekymret for sin søn Gabriel, der i går blev undersøgt af læger.

Forældrene Mark og Michella Meier-Morsi fra DR-programmet “Tillykke, I skal have trillinger” fik i går grundigt undersøgt trillingen Gabriel.

Gabriel har fra første færd været mindre end sine trillingebrødre, Theodor og Charles, og derfor er forældrene lidt ekstra bekymrede og opmærksomme på hans udvikling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en række stories på Michallas Instagram-profil, fortalte hun i går, at Mark havde Gabriel med til lægen. Her fik han taget adskillige blodprøver for at undersøge, om der ligger en skjult sygdom til grund for, at han ikke følger sin egen udviklingskurve.

Selv mistænker forældrene en stofskiftesygdom, men lægerne går med livrem og seler og har i samme omgang undersøgt ham for en lang række andre ting, som tv-moren dog ikke kommer nærmere ind på, hvad er.

Lægerne har gjort det meget klart, at selv hvis Gabriel har en stofskiftesygdom, så er det ikke sikkert, at blodprøverne vil fange den, da han muligvis er for ung endnu.

Forældrene har dog alligevel valgt at lade ham undersøge, da de ikke ønsker, at han kommer for langt efter sine brødre. 

Michella deler åbent og ærligt ud på sin Instagram-profil om den nordsjællandske storfamilies op- og nedture. Her har hun desuden fortalt, at Gabriel altid, selv dengang han delte livmoder med sine brødre, har været mindre end dem.

Af samme årsag var han den trilling, lægerne dengang anbefalede man fjernede ved en fosterreduktion. Det kan du læse mere om her.

Michella og Mark, fra den populære DR-dokumentar, er forældre til de 1-årige trillinger, Gabriel, Theodor og Charles samt tvillingepigerne Filippa og Ophelia på 4 år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden