7. aug. 2013
Af Helle Skram de Fries

Rigmor Zobel skal nu arbejde i to firmaer

Rigmor Zobel
Rigmor Zobel
Foto: AOP
Jetsetteren er nu erhvervsadvokat og jonglerer med job i to advokatfirmaer.

44-årige Rigmor Zobel kan andet og meget mere end at være smuk og gebærde sig hjemmevant rundt på røde løbere og bonede gulve.

Hun er uddannet jurist, og så er hun en af de eneste eksperter herhjemme i CSR-compliance. Det er den gren af juraen, der beskæftiger sig med FN’s nye krav til ansvarlig virksomhedsdrift i forhold til globale menneskerettigheder.

LÆS OGSÅ:

Ekstra Bladet oplyser, at Rigmor Zobel siden 1. august i firmaet Philip & Co har været med til at oprette en af de første afdelinger i Danmark, der beskæftiger sig med netop dette område.

-Jeg har ansvar for vores nye afdeling, der specialiserer sig i det, der hedder ansvarlig virksomhedsdrift. Der er kommet nogle konkrete lovregler nu, så det ikke er filantropi det hele, men simpelthen nogle regler, man skal implementere, fortæller Rigmor Zobel til avisen.

Hun tilføjer:

- Det ligger godt i maven. Det er sådan noget med at gøre verden til et bedre sted.

Rigmor Zobel skal dog nu passe to jobs. Siden 2011 har hun nemlig væres ansat som advokatfuldmægtig i Alhambra Advokater.

Hun fortsætter i det firma med forsikringsret, men er ikke selv bekymret for, om hun kan nå det hele.

- Lad os nu se, om det bliver med natarbejde, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Rigmor Zobels nye chef, Jackie Philip, har kun rosende ord og sin medarbejder.

Sagen om besiddelse af kokain, som Rigmor Zobel blev trukket igennem i 2009, beskæftiger han sig ikke med.

- Det, jeg forholder mig til, er, at justitsministeren for kort tid siden har givet hende en advokatbestalling, og så er man jo pletfri i den sammenhæng. Derudover forholder vi os til, at hun er knivskarp, at hun har nogle gode kompetencer, og at hun har et massivt netværk i erhvervslivet, fortæller chefen til Ekstra Bladet.

Læs mere om: