Tv-kok Dak Wichangoen har født: Det var en sej kamp

Dak Wichangoen.

Dak Wichangoen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Stjernekok og tidligere "Vild med dans"-deltager Dak Wichangoen er sammen med kæresten Anders Gjørtler Jensen blevet forældre til en lille pige.

"Her er hun så! Lily Gjørtler Wichangoen. Hende som har lavet ballade i min krop i 38+3 uger, som vi har ventet spændt på at møde. Vores lille boss baby, vores et og alt."

Sådan beskriver kendis-kok Dak Wichangoen det faktum, at hun og kæresten 9. april blev forældre til deres første barn klokken 6.30 om morgenen på Skejby Sygehus - 11 dage før terminsdatoen.

Dak sender særlig tak til Skejby Sygehus

opslaget på Instagram, deler Dak Wichangoen et billede af den lille nyfødte og takker både for alle de søde beskeder, parret har modtaget, men sender også selv en særlig tak til personalet på Skejby Sygehus for en "positiv og uforglemmelig fødsel". 

Anders og Dak
Foto: Hanne Juul

Anders og Dak

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Sej kamp at føde

Men det var ifølge tv-kokken også en sej kamp at få den lille pige ud, på trods af at hun kun vejede 2500 gram. Heldigvis endte alt godt og Dak understreger i opslaget, at kæresten var en fantastisk støtte under fødslen af datteren, som parret altså har valgt skal hedde Lily Gjørtler Wichangoen.

Dak Wichangoen medvirkede i 2017 i "Vild med dans" og har både været gæstedommer i "Masterchef" på TV3 og i "Maddysten" på DR1.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden