Onsdag, 22. februar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Efter kræftforløb: Andrea Elisabeth Rudolph skal gennem stor operation

Andrea Elisabeth Rudolph.
Andrea Elisabeth Rudolph. 
Foto: Jesper Sunesen.
Andrea Elisabeth Rudolph skal have rekonstrueret sit bryst.

I starten af 2021 fik Andrea Elisabeth Rudolph erklæret brystkræft. I september samme år fik hun den lykkelige nyhed om, at hun var kræftfri efter et behandlingsforløb, hvor hun blandt andet fik kemo- og strålebehandling samt fjernet det ene bryst.

Nu skal grundlæggeren af Rudolph Care igen opereres.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller hun i en story på Instagram.

Her deler tv-værten, at hun i næste uge skal have lavet en brystrekonstruktion på Rigshospitalet. Operationen kommer til at vare i seks-syv timer.

Inden den store operation skal Andrea Elisabeth Rudolph igennem flere undersøgelser på hospitalet, og netop det, er noget, som bringer de gamle minder tilbage, fortæller hun på Instagram.

I februar modtog Andrea Elisabeth Rudolph og skuespilleren Esben Dalgaard Kræftens Bekæmpelses Hæderspris, som hvert år gives til en person, gruppe, institution eller organisation, som har gjort en helt særlig indsats for kræftsagen.

- Det er så rørende og fantastisk. Det føles på en måde lidt underligt at få sådan en pris, men det er dejligt, at det vi har sagt og fortalt har kunne bruges af andre, men jeg har også fået rigtig meget tilbage. Det vil jeg gerne sige tusind tak for, sagde Andrea Elisabeth Rudolph om prisen, der havde stor betydning for hende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden