50 ÅR EFTER: Min søsters børn i glædelig genforening

Min søsters børn

Min søsters børn

Foto: AOP
50 år efter premieren på den originale "Min søsters børn"-film lykkedes det Pusle Helmuth at genforene de tidligere barnestjerner.

Der var mange kram, smil og gensynsglæde, da Pusle Helmuth Darville havde sat sine gamle medspillere i stævne på jubilæumsdagen for premieren på den første film i den gode, gamle filmserie "Min søsters børn".

Udover Pusle Helmuth, var Sonja (Rikke) Oppenhagen, Vibeke (Lotte) Houlberg, Jan (Jan) Priiskorn Schmidt, Katrine (Mulle) Salomon, Michael (Michael) Rosenberg, Lars (Blob) mødt op til den hjertelige genforening.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Min søsters børn blev børnestjerner

Genforeningen foregik i Hellerup Sejlklub - for det var nemlig der, det hele begyndte. For 50 år siden lå Saga Studio i de lokaler, hvor der i dag er kondirum og sejlerudstyr.

Det var her Pusle, Michael, Lotte, lille Blob, Jan, Rikke og senere tvillingerne Mulle og Bøtte blev hele Danmarks små stjerner.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE: Pusle Helmuth fylder 54 år

- Det var en helt fantastisk, glædelig og rørende dag, hvor vi bare mindedes alle de gode dage. Hvad den ene ikke huskede, gjorden den anden, sagde Pusle Helmuth om dagen, hvor snakken gik om alle oplevelserne.

Stor reportage i denne uges BILLED-BLADET

Nyd den store reportage, alle billederne af den nu voksne "børneflok" fra Min søsters børn-filmene og læs, hvad barnestjernerne hver især laver i dag
i denne uges BILLED-BLADET.

Foto: Jeppe Michael Jensen

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden