Bodilprisen rykkes: Ny vært tager over

Trine Dyrholm ved Bodilprisen

Trine Dyrholm ved Bodilprisen

Foto: Krestine Havemann
Det var hele tiden planen, at Bodilprisen i år skulle afholdes lørdag den 20. marts, men nu har Danske Filmkritikere, der står bag prisuddelingen, valgt at rykke den.

Det bliver altså alligevel ikke i marts, at Danske Filmkritikere skal hylde dansk film. 

For i håb om at corona-situationen er betydeligt bedre til den tid, er Bodilprisen blevet rykket til en senere dato. Desuden er der også sket en ændring af årets vært.

Det skriver Danske Filmkritikere i en pressemeddelelse

Flytter Danmarks ældste filmpris

Bodilprisen, der kan bryste sig af at være Danmarks ældste filmpris, bliver rykket til en senere dato i håb om, at restriktionerne i forbindelse med coronavirussens hærgen er lempet en smule. 

Dermed bliver det altså lørdag den 8. maj, at Bodilprisen afholdes ved et overdådigt gallashow i Folketeatret i København. 

Selv om det rykkes på grund af corona-situationen, så vil Bodilprisen fortsat blive afholdt på en coronavenlig måde, når priserne til dansk film skal uddeles. 

Ny vært

Tidligere var det "Toppen af poppen"-deltager Annika Aakjær, der skulle være vært, men det er også ændret. Hun har efter datoændringen måttet melde afbud. 

Til at overtage efter hende er skuespiller Emma Sehested Høeg. 

- Jeg blev enormt glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på Årets Bodil. Jeg håber virkelig, at jeg kan skabe et vanvittigt forførende og sexet show, fordi jeg tror, vi trænger til at mærke, at nogen flirter med os fra en scene, siger hun i pressemeddelelsen. 

Nomineringer afsløres

Der skal deles 13 priser ud til Bodilprisen heriblandt Bedste danske film, Årets Æres-Bodil og Årets Sær-Bodil. 

De nominerede i årets kategorier ved Bodilprisen afsløres mandag den 22. februar. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Når Bodilprisen løber af stablen lørdag den 8. maj vil det blive afsløret, hvilke af de nominerede, der løber med priserne. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden