28. apr. 2021
Af Stine Ramlyng

Det skal oscarvinder Thomas Vinterberg så snart han kommer til Danmark

Thomas Vinterberg
Thomas Vinterberg
Foto: Ritzau Scanpix
Oscar-vinder Thomas Vinterberg glæder sig til en sundere livsstil, når han kommer hjem til Danmark.

Grøntsager, løbeture og noget mere søvn... har der ikke været meget af siden Thomas Vinterberg søndag nat dansk tid, vandt en Oscar for sin film "Druk".

Og netop grøntsager, løbeture og mere søvn er det Thomas Vinterberg glæder sig til, når han kommer tilbage til Danmark. Det afslørede han i Go'morgen Danmark over for tv-værterne Mikkel Kryger og Michéle Bellaiche, hvor han var live-igennem fra Los Angeles i USA.

Kontaktet af Leonardo de Caprio

Søndag vandt den danske film "Druk", instrueret af Thomas Vinterberg, i kategorien "Bedste internationale film", og det har betydet, at den 51-årige Vinterberg har haft travlt med at give interviews, networke og fejre sejren lige siden.

I interviewet i Go'morgen Danmark på TV 2 fortalte Thomas Vinterberg også, at han er blevet kontaktet af Hollywood-stjernen Leonardo de Caprio via email, som har udtryk stor begejstring for hans film.

Den 46-årige stjerne har ovenikøbet købt rettighederne til den danske Oscar-film med tanke på at lave en amerikansk version og flere spekulerer i, om det bliver Leonardo selv, der skal spille hovedrollen.

Thomas vinterberberg er den 4. dansker til at vinde til at vinde en Oscar for "Bedste Internatinale Film".

Læs mere om: