10. jun. 2021
Af Stine Ramlyng

Her er hun! Dansk skuespiller viser kæresten frem

Christopher Læssø
Christopher Læssø
Foto: Gregers Overvad
Christopher Læssø viste stolt kæresten frem til premieren på "Centervagt" i Imperial onsdag aften.

Forelskelsen lyste ud af Christopher Læssø, da han onsdag aften viste kæresten, islandske Una Marie, frem til premieren på filmen "Centervagt".

Den 36-årige skuespiller har ellers tidligere gjort meget ud af at holde sin nye flamme, som han mødte tilfældigt i forårets natteliv, før coronaen lukkede alting ned, væk fra spotlyset.

– Jeg går ikke ind i et forhold, uden at jeg føler, at det har potentiale til at blive den sidste endestation. Og derfor passer jeg på det her i starten. Også for hendes skyld. Hun er meget jordbunden og har slet ingen interesse i at vise sig frem i min verden.

- Hun er klinikassistent hos en tandlæge, og hun drømmer kraftstejleme ikke om at stå på den røde løber, fortalte Christopher Læssø til BILLED-BLADET i november.

Christopher Læssø
Christopher Læssø med sin islandske kæreste
Foto: Martin Høien

Den islandske kæreste har dog også temperament, afslørede han i samme interview:

– Hun er smuk som en islandsk gletsjer – sådan en lys og strålende og solbeskinnet slette – men som islandske gletsjere har hun også en vulkan kørende inde under sig. Så man skal passe på, hvor man træder.

Med i ny film

Filmen 'Centervagt' er en ny dansk komedie instrueret af Rasmus Heide, som også står bag 'Blå mænd' og her spiller Christopher Læssø rollen som Patrick.

https://imgix.billedbladet.dk/centervagt.jpg
Skuespiller-holdet fra filmen "Centervagt".
Foto: Martin Høien

Læs mere om: