26. okt. 2015
Af af John Lautrup

Paprika Steen med i prisjury

Paprika Steen
Paprika Steen
Foto: Krestine Havemann
Paprika Steen skal være med til at finde fremtidens filmtalenter

Paprika Steen, 50 år, får et ord at skulle have sagt, når nogle af fremtidens danske filmstjerner både foran og bag kameraet skal belønnes ved en prisfest den 28. november på Bremen Teater i København.

Hun er med i den jury, som netop nu sidder og gennemkigger danske kortfilm for at udvælge nominerede til "Ekko Shortlist Awards". Det er andet år i træk, at filmmagasinet "Ekko" holder talentprisfesten. 171 kortfilm har været i spil i år. En forjury har indskrænket feltet, og nu sidder juryen med Paprika Steen for at finde fem nominerede i hver kategori til Shortlist-prisen.

Paprika Steen i godt selskab

Blandt de øvrige jurymedlemmer er manuskriptforfatter, Christian Torpe, der har skrevet Bille Augusts "Stille hjerte", "Sover Dolly på ryggen?" og TV-serierne "Rita" og "Lærkevej". I øjeblikket arbejder Christian Torpe på en amerikansk TV-serie baseret på Stephen Kings roman "The Mist".

Paprika Steen har spillet med i film som "Festen", "Den eneste ene" , "Okay", "Elsker dig for evigt", "Adams æbler", "Vikaren", "Applaus", "Den skaldede frisør" og senest "Stille hjerte".

Lasse Rimmer er vært ved prisuddelingen i Bremen Teater, hvor der skal findes vindere i følgende kategorier: Fiktion, dokumentar, animation, kvindelig skuespiller, mandlig skuespiller, manuskript, fotografering, klipning, lyddesign og original musik.

LÆS MERE: Paprika Steen efter skilsmissen fra Mikael Rieks

Læs mere om: