18. mar. 2018
Af Helle Skram de Fries

Søren Malling jubler over sin Bodil

Søren Malling
Søren Malling
Foto: Lars H. Laursen
Det var en meget glad Søren Malling, der tog imod en Bodil for bedste mandlige birolle ved den store Bodil-fest lørdag den 17. marts.

På en skala fra 1-100 var Søren Mallings glæde langt over 100, da BILLED-BLADET mødte ham, umiddelbart efter at han havde modtaget sin Bodil for bedste mandlige birolle.

En meget glad vinder

Den fik han for sin rolle som Mogens Palle i filmen ”Den bedste mand” om den netop afdøde bokser Jørgen ”Gamle” Hansen.

- Jeg vil sige, jeg er 150 procent glad på en skala for 1-100. Og jeg er specielt glad for, at der også er plads til mig blandt alle de unge, der er på vej. Jeg er meget glad for prisen, lød det fra den 54-årige skuespiller.

Yderligere to nomineringer

Kollegaen Mikkel Boe Følsgaard, der i filmen spiller rollen som Jørgen ”Gamle” Hansen, var nomineret for bedste mandlige hovedrolle, men den pris gik til Dejan Cukic for filmen ”Fantasten”.

Lene Maria Christensen, som spiller Jørgen ”Gamle” Hansens kone i filmen, var nomineret for bedste kvindelige birolle, men her gik prisen til den unge Julie Christiansen for filmen ”Mens vi lever.”

Takketalen parat

På den røde løber fortalte Søren Malling, at han skam havde en takketale klar i lommen.

- Det skal man have, så jo, det har jeg.

I talen takkede Søren Malling blandt andre Mogens Palle og også Jørgen ”Gamle ” Hansen.

- Der er meget materiale i Mogens Palle, han er et sjovt menneske. Og i går kom så den officielle meddelelse om, at Jørgen ”Gamle” Hansen ikke er her mere. Hvis det ikke havde været for ham, havde jeg ikke stået her – så tak for det.

Søren Malling fik sidste år en Bodil for bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen "Forældre".

Læs mere om: