Tidligere barnestjerne Barbara Topsøe-Rothenborg: Det laver hun nu

Barbara Topsøe-Rothenborg

Barbara Topsøe-Rothenborg

Foto: Kaspar Wenstrup
For tiden er Barbara Topsøe-Rothenborg, som mange lærte at kende som Nana i DR-serien ”Nana”, aktuel med flere forskellige ting.

I 1988 blev Barbara Topsøe-Rothenborg allemandseje, da hun spillede pigen Nana i børne-tv-serien af samme navn. Hun spillede datteren til Jesper Christensen og Katrine Jensenius.

Siden har Barbara Topsøe-Rothenborg gjort karriere i underholdningsbranchen.

Aktuel på TV 2

Den 41-årige Barbara Topsøe-Rothenborg, der også spillede andre roller som barn blandt andet som Yrsa i to af filmene om Krumme, er ikke længere skuespiller.

Barbara Topsøe-Rothenborg kender til skuespillet hjemmefra. Hendes mor Judith er også skuespiller. 
Foto: Mikael Rieck

Barbara Topsøe-Rothenborg kender til skuespillet hjemmefra. Hendes mor Judith er også skuespiller. 

Faktisk befinder hun sig mere og mere bag kameraet.

For tiden er hun aktuel med TV 2-serien ”Hvide Sande”, der bliver sendt hver mandag. Hun har instrueret fire af seriens afsnit.

Ny film på vej

Men Barbara Topsøe-Rothenborg instruerer også film. Hun har stået bag ungdomsfilmen ”En-to-tre-nu!” og var senest aktuel med ”Madklubben” i 2020.

Hun har netop begyndt optagelserne på en ny spillefilm, som får premiere på streamingtjenesten Netflix i 2022. ”Kærlighed for voksne” er en romantisk thriller med Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Sonja Richter og Dar Salim spiller hovedrollerne i Barbara Topsøe-Rothenborgs nye film "Kærlighed for voksne".
Foto: Andreas Bastiansen

Sonja Richter og Dar Salim spiller hovedrollerne i Barbara Topsøe-Rothenborgs nye film "Kærlighed for voksne".

- For mig er Kærlighed for voksne en rå, uforudsigelig og nervepirrende film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre ved hinanden, hvis vi bliver skubbet langt nok. Det handler om den fine linje mellem kærlighed og had, og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle. Et emne jeg altid har fundet ekstremt fascinerende.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Med min sanselige, visuelle stil og store kærlighed til genren glæder jeg mig helt utroligt meget til at bringe denne hårrejsende historie til live sammen med de mest fantastiske skuespillere!, siger Barbara Topsøe-Rothenborg om den nye film i en pressemeddelelse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden