TILLYKKE: Rudi Nielsen fylder 73 år

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET og SCANPIX
Rudi Nielsen og hendes afdøde gemal, fodbold-legenden Harald Nielsen, fejrede altid fødselsdag samtidig. I dag fejrer Rudi sin 73-års fødselsdag med familien omkring sig.

Det er svært at sige Rudi, uden også at sige Harald. For siden deres første kys i Far til fire-filmen i 1961, har de to har været næsten uadskillige og pseudonym med hinanden.

En af Danmarks største fodboldspillere gennem tiden og dansk films yndige darling, har endda også fødselsdag med en dags mellemrum. I går ville Guld-Harald være fyldt 75 år og i dag, torsdag den 27. oktober, fylder hans livs kærlighed, Rudi så 73 år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Rudi Nielsens fødselsdag bliver fejret stille og roligt i familiens hus udenfor Frederikshavn, hvor hun opholder sig, efter at hun i går, sammen med familien, datteren Heidi og sønnen Henrik, var midtpunkt i en større hyldest af Harald Nielsen.

Rudi Nielsen hyldede Harald

For Rudi var sammen med familien taget til Jylland, fordi Harald Nielsen på dagen, hvor han ville være fyldt 75 år, istedet blev mindet og hyldet i fødebyen Frederikshavn. Her blev pladsen foran Arena Nord døbt Harald Nielsens Plads, og efterfølgende var der frokost og fest med rørende taler og glade minder.

- Det var den aller bedste fødselsdagsgave, jeg kunne få. Det har været så rørende og dejlig en oplevelse. Hele familien glæder os over den smukke gestus, smiler Rudi Nielsen og fortæller, at hun blot vil nyde sin egen fødselsdag stille og roligt.

LÆS OGSÅ: Rørende oplevelse for Rudi: Harald Nielsen fik sin egen plads

Harald gav altid Rudi blomster til midnat

- Vi har alle haft så travlt op til festlighederne omkring Haralds fødselsdag, så vi skal bare hygge os og være sammen stille og roligt, siger Rudi, der indtil Harald Nielsen døde 11. august sidste år, altid fik en stor buket roser kl. 24 af Harald, når hans fødselsdag blev Rudi's - og altid det antal roser, hun fyldte år.

LÆS OGSÅ: Rudi Nielsen: Livet går videre

Den kærlige fødselsdagshilsen fra sin elskede må Rudi nu desværre undvære, men de blomster og kærlige hilsner, hun modtog på sin mands store dag, varer også ved i dag og varmer helt sikkert fødselaren så meget, at Rudi sent vil glemme sin 73-års fødselsdag.

Lovet morgenkaffe på sengen

- Og så er jeg blevet lovet morgenkaffe på sengen, smiler Rudi Nielsen, der tilbringer dagen i det jyske med sønnen Henrik, der til daglig bor med hustru og to børn udenfor San Francisco i Californien, samt datteren Heidi, svigersønnen Karsten og børnebørnene, Albert og Elvis, der bor tæt på Rudi's hjem i Charlottenlund.

Og med familien omkring sig i Harald Nielsens fødeby, får Rudi præcis den fødselsdag, hun ønsker sig allermest.

BILLED-BLADET ønsker Rudi Nielsen, hele Danmarks Mie, hjertelig tillykke med fødselsdagen. 

Få et smugkig på denne uges BILLED-BLADET

Foto: Jeppe Michael Jensen

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden