Tre stjerner i kvindekomedie: Derfor er veninder vigtige

Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt og Kirsten Olesen

Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt og Kirsten Olesen

Foto: Martin Høien
Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad spiller barndomsveninder i filmkomedien "Madklubben". De hylder livet i den tredje alder.

De spræller af liv i filmkomedien "Madklubben", som har biografpremiere den 22. oktober. Og Kirsten Olesen, 71 år, Kirsten Lehfeldt, 67 år, og Stina Ekblad, 66, kan alle skrive under på filmens morale om, at livet stadig har masser at byde på i den tredje alder. 

Især hvis man passer godt på sine veninder. 

- Der findes stadigvæk glæde og kærlighed og omsorg, og man kan finde det hos sine gode veninder, som har fulgt en hele livet. Det er dem, der stadig giver én identitet, fordi de ved så meget om dig. De er ligeglade med, om du har gigt i ryggen eller en knyst på foden. Det er dem, vi må trække på, når vi bliver gamle, fordi mændene har det jo med at forsvinde lidt for tidligt, siger Kirsten Olesen.

Og gode veninder lader sig ikke slå ud af lidt indbyrdes uenighed. 

- Når først man har etableret et venskab, kan det tåle rigtig meget. Så kan man godt tage et ordentligt skænderi. Og bagefter er luften renset igen, siger Kirsten Lehfeldt.

Ungdommens bæven over om man nu er god nok er også mere eller mindre væk, mener Stina Ekblad. 

– I vores alder er det ikke mere så vigtigt, hvad folk synes og siger. Sådan her er jeg! Det er okay, og det bliver ikke anderledes. Og det er godt nok. Man var meget mere usikker som yngre, siger hun. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Læs stort interview med Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 22. oktober. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden