12. maj. 2022
Af Stine Schou

Jesper Vollmer blev indlagt akut: Det sagde Annette Heick, da hun så ham på hospitalet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/150320_anette_heick_003_2.jpg
Foto: Flemming Jeppesen
Annette Heick og Jesper Vollmers ægteskab har overlevet mere end de flestes. Da ulykken ramte for anden gang, var Annette Heick fuldstændig klar i mælet.

Livet var lige blevet rigtig godt igen i sommeren 2021. Efter Jesper Vollmers, 48, badeulykke i Thailand i 2015, der efterlod ham i en kørestol med lammelser og genoptræning, var han nu tilbage i god fysisk og mental form.

- Alt var godt, som Annette Heick, 50, fortæller i et nyt og ærligt interview med Alt for Damerne. Her fortæller hun om, hvordan parret kom igennem den store krise. En krise, som Annette Heick også har beskrevet i sin bog ”Datteren”, der udkom sidste år.

Men så ramte ulykken igen. En morgen i sommeren 2021 bliver Jesper Vollmer dårlig. Han taler usammenhængende og Annette Heick ringer 112.

https://imgix.billedbladet.dk/20220306_lhl3821.jpg_0.jpg
Jesper Vollmer og Annette Heick i marts 2022.
Foto: Lars. H. Laursen

Ambulancen er hurtigt fremme og tager Jesper med, mens Annette bliver hjemme og sender børnene i skole. Da Annette er på vej til hospitalet ringer Jesper. Hans tale er blevet bedre, men hun kan næsten ikke forstå ham, for han er helt opløst. Hun ved, han er bange for, om deres forhold kan holde til endnu et sygdomsforløb.

Da hun ankommer til hans stue, siger hun med det samme til ham:

- "De der tanker, dem skal du stoppe lige nu. Jeg ved godt, hvad du tænker, og du skal bare vide, at det her betyder ingenting, det er nada, det kommer vi over, det kommer overhovedet ikke til at have indflydelse på dit og mit forhold." Og så var det som om, han åndede helt lettet op.

Jesper Vollmer blev udskrevet, fik medicin og havde det allerede få dage senere godt, omstændighederne taget i betragtning.

Sammen har Annette Heick og Jesper Vollmer de to sønner Eliott, 17, og Storm, 13.

Læs mere om: