Mandag, 6. marts 2023 — af Catja Klarskov

Kendt tv-par holdt kobberbryllup: Så mange var inviteret til fest hjemme i stuen

Martin og Ida Christensen 
Martin og Ida Christensen 
Foto: Alex Tran
Tv-parret Ida og Martin fra “Tillykke, I skal have trillinger” fejrede i weekenden kobberbryllup hjemme i stuen.

Weekenden stod i kærlighedens tegn for tv-parret Ida og Martin Christensen fra DR-programmet “Tillykke, I skal have trillinger”. De markerede nemlig 12,5 år som ægtefolk med en stor fest hjemme i familiens egen stue. Det fortæller tv-moren i et opslag på sin Instagram-profil, som du kan se her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lykkedes at få plads til hele 46 gæster, der alle var inviteret til parrets kærlighedsfejring, og festlighederne foregik lige derfra, hvor familielivet leves bedst og hverdagens minder skabes – nemlig fra storfamiliens eget hjem i den gamle villa i Nørre Søby på Midtfyn.  

Inden festen for alvor blev skudt i gang, var parret – traditionen tro – blevet fejret med morgenballade og sang foran en smuk æresport i grønt gran lavet af gode venner og nær familie.

Ida og Martin, som seerne har kunne følge siden første sæson af DR-programmet “Tillykke, I skal have trillinger”, er foruden trillingerne, Kendra, Eleanor og Scarlett, forældre til Samuel, Gabriel og Bianca.

Ida hjemmepasser i øjeblikket trillingerne, der alle har Cerebral Parese. Et kronisk handicap der især udfordrer pigernes finmotorik, hvilket betyder, at det er vigtigt at indtænke træning i trillingernes daglige gøremål og leg.

En vigtig opgave, der dagligt optager mor-Ida, som du kan følge i DR-programmet, der ligger tilgængeligt på DR TV.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden