Fredag, 10. februar 2023 — af Catja Klarskov

Ida og Martin fra Tillykke, I skal have trillinger får overraskende besked: De sagde, det ikke kunne lade sig gøre

Eleanor, Kendra og Scarlett
Eleanor, Kendra og Scarlett
Foto: DR/ Lisa Flood
Forældrene Ida og Martin fra ”Tillykke, I skal have trillinger” har endelig fået svar på om døtrene Elanor, Kendra og Scarlett er en- eller tveæggede trillingesøstre.

Er TV-trillingerne Eleanor, Kendra og Scarlett fra DR-serien ”Tillykke, I skal have trillinger” enæggede trillinger? Det spørgsmål besluttede deres forældre, Ida og Martin Christensen, sig for at få svar på, og resultatet overraskede dem begge.

I sidste uge foretog trillingemoren en gentest på sine tre piger, og i går kom svaret endelig. Det fortæller Ida i en række stories på sin Instagram-profil, som du kan læse her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På videoerne ses en glad og meget overrasket Ida, imens hun fortæller, at gentesten viser identiske markers for alle tre piger. Det betyder, at det praktisk talt er bevist, at Eleanor, Kendra og Scarlett er identiske trilllingesøstre.

Pigerne er undfanget naturligt, og derfor havde tv-forældrene fået at vide, at det ikke burde kunne lade sig gøre, at de alle tre stammede fra ét og samme æg. Det er nu modbevist.

Familien, som seerne har kunne følge siden første sæson af ”Tillykke, I skal have trillinger”, er foruden trillingepigerne forældre til Samuel, Gabriel og Bianca.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden