Onsdag, 15. marts 2023 — af Catja Klarskov

Måtte sænke prisen med flere millioner: Nu er Christian Kjærs hus solgt

Christian Kjær
Christian Kjær
Foto: Kaspar Wenstrup
Christian Kjær har for nylig solgt sin sidste ejendom i eksklusivt rigmandskvarter. Købsprisen var dog langt under, hvad multimillionæren havde håbet på.

Christian Kjær har for nylig solgt sin sidste ejendom i rigmandskvarteret Sandbjerggård i Hørsholm. Den 258 kvadratmeter eksklusive villa var udbudt til 11.5 millioner kroner, men multimillionæren måtte sænke prisen med et større millionbeløb for at lande en aftale med køberen. Det skriver SE og HØR i en artikel, som du kan læse her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Boligen blev solgt for 9 millioner danske kroner, og det er noget mindre, end hvad mangemillionæren ellers har haft held med at sælge sine aktiver i det eksklusive område for.

I 2021 fik han nemlig svimlende 50 millioner kroner for en ejendom i samme område.

79-årige Christian Kjær har tidligere været gift med Spies-arvingen Jannie Spies, med hvem han har to voksne børn med. Siden har kirkeklokkerne atter ringet, og i 2014 blev han gift med Susan Astani.

Velhaveren har tidligere været en nær ven af kongehuset, men en betinget fængselsdom i 2019, for at have påkørt en trafikofficial nær sit hjem i Hørsholm, satte brat en stopper for den ellers nære relation. Siden er han blevet frataget både ridderkors og titler.

I dag bor han og hustruen i Schweiz, og med salget af ejendommen i Hørsholm er rigmanden i fuld sving med at kappe et af de sidste bånd til Danmark.

Du kan læse hele artiklen her

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden