Mascha Vang: Jeg tænkte, at ingen ville have mig

Mascha Vang var lige blevet enlig mor og vejede adskillige kilo for meget, men hun tog en rask beslutning om, at sådan skulle det ikke være.
Mascha Vang
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Mascha Vang var lige blevet enlig mor og vejede adskillige kilo for meget, men hun tog en rask beslutning om, at sådan skulle det ikke være.

Lørdag, 10. august 2013 - af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Mascha Vang har været igennem en sand forvandling her på det seneste.  Hun tog 20 kilo på under sin graviditet med datteren Hollie Nolia, og det har været noget af en præstation, at hun nu igen er nede på sin idealvægt på 51 kilo.

- Jeg fik at vide, at hvis jeg ammede, ville hun suge det hele ud af mig. Det skete så ikke – i stedet sugede hun al silikonen ud, så jeg var tung og slatten, og det var svært for mig, for jeg havde jo været vant til at være tynd og at leve af min krop. Så hjalp det heller ikke, at jeg var blevet single og enlig mor, for så er der sgu nok ting at tude over, og jeg tænkte jo bare, at jeg aldrig ville finde nogen, der ville have mig, når jeg så sådan ud, siger Mascha Vang.

LÆS OGSÅ:

At træne igennem med en lille, skrigende datter på slæb, og uden at have det store pasnings-netværk, har dog været noget af en udfordring. Mascha Vang har kun haft hjælp fra sin datters farmor og ind imellem hendes far, men hun høster i dag frugterne af sin store indsats.

- Jeg har været en stor pige i halvandet år, og så skulle jeg jo bare havet noget tøj, der kunne dække min krop, fordi den var træls. Nu kan jeg hoppe i den lille kjole, og alle, der har født, ved, hvor svært det er. Det har da også været sindssygt hårdt arbejde, så jeg vil også gerne have lov at være stolt af det, siger Mascha Vang.

Vild datter

Resultatet af Mascha Vangs graviditet har dog også været det hele værd. Tv-stjernen drømmer ikke om flere børn i nærmeste fremtid, for hun har nok i lille Hollie Nolia, der allerede har gjort mor stolt ved at optræde som børnemodel. Mascha Vang betegner hende da også som en god blanding af hende selv og faren Nicolas Kiesa, der er racerkører, for datteren har en udfarende personlighed, som hun uden tvivl har hentet fra sin far, mener Mascha Vang.

LÆS OGSÅ

- Hendes far er jo en rigtig daredevil, så hun bliver nok rigtig vild og kommer til at køre på crosser og motorcykel. Så det bliver nok noget med strutskørt, og at være smurt ind i olie, når hun bliver større, siger Mascha Vang.

Mascha Vang mødte Nicolas Kiesa i sommeren 2009, da de begge medvirkede i TV2 Zulu-programmet Zulu Djævleræs. Efter en kort pause fra hinanden fik de datteren Hollie Nolia i 2012, men gik altså endeligt hvert til sit i starten af året