Eurovision: Leonora har helt særlig person med til semifinalen i Tel Aviv

Leonora Colmor Jepsen. 

Leonora Colmor Jepsen. 

Foto: Dan Mariegaard
Leonora Colmor Jepsen skal i aften synge ”Love is forever” fra sin blå stol i semifinalen i det internationale popbrag, Eurovision. Leonoras mor har taget turen til Tel Aviv for at bakke datteren op. Og det betyder meget for sangfuglen.

- Jeg er super klar. Vi havde en fin gennemspilning i går. Så nerverne har det helt fint, fortæller Leonora til BILLED-BLADET på sin store dag.

For hun skal nemlig optræde i aften til semifinalen i Eurovision. Og dagen i dag skal bruges på prøver og presse.

- Vi kører faktisk her lige om lidt. Vi skal have en ekstra prøve. Og så skal vi i sminken og få ordnet make-up og hår, og så skal vi snakke med noget presse undervejs. Der er prøver igen ved 16-tiden. Og derefter har vi nogle timer, hvor vi bare skal slappe af. Og så kører det store show, fortæller den 20-årige fra Hellerup.

Mor med i Tel Aviv

Sanglærken har dog taget noget støtte med hjemmefra. For Leonora Colmors mor, Sanne Colmor, har taget turen til Tel Aviv for at bakke datteren op.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Og Leonora er glad for at dele oplevelsen med en tæt på.

- Det er rigtig rart, at hun er her. Det ville være noget helt andet at komme hjem, uden at vi ved noget som helst om, hvad hinanden har oplevet, lyder det.

Du kan se semifinalen i Eurovision Song Contest i aften, når den rammer skærmen kl. 21.00 på DR1.

Læs interviewet med Danmarks musikhåb Leonora i denne uges BILLED-BLADET, hvor hun blandt andet fortæller om sin fortid som skøjteløber.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden