Torsdag, 27. maj 2021 — af John Lautrup

Hilda Heick: Sådan påvirkede latterliggørelsen mig

Hilda Heick
Hilda Heick
Foto: Gregers Overvad
Hilda Heick er fyldt 75 år og fortæller i stort interview om sine første, hårde år på scenen sammen med sin mand.

Hilda Heick er netop fyldt 75 år og kan i år fejre 40 års jubilæum som optrædende sammen med sin mand, Keld Heick. De første år som sangerinde var bestemt ikke sjove for hverken hende eller Keld.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi fik nogle hug i tuden. Vi var jo kitsch i starten, og det gik ud over Annette i skolen. ”Dine forældre er nogle lalleglade idioter,” kunne de andre børn finde på at sige til hende. Da lærte hun at rette ryggen og sige fra. Hun fik ben i næsen og blev en stærk pige af det, fortæller Hilda Heick, som selvfølgelig ikke var upåvirket af den hån, der mødte ægteparret. 

- Det gjorde da ondt. Der var mange gange, jeg græd over det. Det indrømmer jeg. Det er også hårdt, når man får breve, hvor øjnene er stukket ud på hele familien. Kun syge mennesker gør sådan noget. Det gør de så ikke mere. I dag skriver de grimme ting på nettet, men jeg har lært at lade være med at læse det. Hvorfor dog gøre mig selv ked af det? Tidligere kunne jeg finde på at skrive tilbage: ”Ved I hvad, hvis I bliver sure over at se mig i ugebladene, kan I jo bare bladre forbi", siger hun. 

Heldigvis kom respekten, og ægteparret er dybt taknemmelig for deres liv sammen. 

Læs stort fødselsdagsinterview med Hilda Heick i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 27. maj. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden